Alle recensies

Annette Peters
Bij Miauw uitgekomen om Bincky te laten behandelen voor zijn klitten. Hij kon zich niet meer zelf wassen vanwege een kapje wat hij moest dragen. Ik kan Miauw iedereen aanraden omdat er heel veel aandacht wordt besteed aan hoe Bincky zich voelt.Daarnaast veel informatie gekregen hoe ik Bincky zelf kon verzorgen zolang hij het kapje moest dragen. Nu is het kapje af en wij zijn super blij. Dank je wel voor alles! 😻
Anja Daris
Deskundig en professioneel. Heel fijn om er bij te mogen blijven tijden de behandeling van de kat. Veel tips gekregen voor de verdere verzorging van de vacht en daarbij was het het ook heel gezellig. Anneke, dank je wel voor de geweldige service.
Melissa van den Heuvel
In ÉÉN woord “ GEWELDIG “ ! Wat een geweldig lieve vrouw! Mijn Perzische kat is vandaag voor de eerste keer in deze trim salon geweest. De Trimster neemt ALLE tijd en stelt de kat zo gerust. Niets wordt gehaast er wordt echt naar de behoeftes van je kat gekeken. De salon ziet er top uit en ook tijdens het trimmen door wordt de kat flink verwend met speeltjes en lekkernijen! Al bij al een Trimster met ZACHTE hand. ZEKER EEN AANRADER !
Adriana Luns, Westerhoven
Anneke is meer dan alleen een geweldige kattentrimster. Ze is katten-gedragsdeskundige en weet de katten relaxed te krijgen tijdens de behandeling. Zelfs als je met katten met flinke vachtproblemen bij haar komt. Tenslotte staat het welzijn van de kat op 1. Alles gaat in rust en harmonie om zo min mogelijk stress te veroorzaken. Ondertussen worden ze gekroeld en geknuffeld en krijgen ze kattenspeeltjes om te worden afgeleid als dat nodig is. Wij hopen nog lang onze 2 Noorse boskatten bij haar in behandeling te mogen hebben.
Victor Snels
Contact gezocht met Anneke toen onze jonge Noorse boskat veel klitten begon te krijgen in zijn dikke vacht. Ze heeft de kat toen goed behandeld en precies zo geschoren zodat alle klitten er mooi uit kwamen. Maar dat niet alleen, de service was perfect: vriendelijke ontvangst, zachte hand voor de kat, veel speeltjes en snoepjes en super veel tips over het verzorgen van de vacht van onze kat. Bovenal is Anneke echt een grote liefhebber van katten, dat kon je echt merken. Zeker aan te bevelen!
Brett van Stekelenburg
Eerste vachtbehandeling gehad bij Anneke en super ervaring gehad met mijn twee Siberische katten. Geen grote vachtbehandeling gelukkig nodig geweest, maar wel zeer goede tips en hulpmiddelen gekregen om er voor te zorgen dat dit thuis ook zo blijft! Professioneel en eerlijk met veel geduld en respect voor de katten.