Alle recensies

Minke
Onze twee katers zijn door Anneke met liefde behandeld. Anneke weet wat ze doet en zorgde goed voor ze. We hebben goede adviezen meegekregen zodat we thuis op de juiste manier onze katten kunnen blijven verzorgen. Zeker een aanrader wanneer je niet goed weet hoe je het beste een kattenvacht kan verzorgen. We komen zeker terug.
Milou de Jong – van der Velden
Anneke is een topper! Haalt alles uit de kast om de poezen gerust te stellen. Speeltjes, snoepjes, lieve woordjes, niets is te gek. Onze Ragdoll kater Tinus vond het spannend maar ook wel lekker. Verlost van zijn klitten en weer met een mooie vacht naar huis. Blije kat en een blij baasje rijker!
Anne van Vroonhoven
Anneke doet alles met hart voor het dier, ze neemt de tijd om een kat te leren kennen en om, als de stress te hoog oploopt, even pauze in te lassen. Ze heeft veel trucjes, speeltjes en soorten snoep, zodat ze iedere kat kan afleiden en geruststellen. Haar kennis als kattengedragstherapeut maakt dat een bezoekje rustig, laag in stress, en ook nog eens leerzaam is!
Britt Peters
Anneke is echt een vriendelijke en gezellige vrouw. Ze weet ook echt wat ze doet en ze weet er ook ontzettend veel over. Ik heb er zelf veel over geleerd. Pinky bleef lekker rustig. In het begin vond ze het spannend maar verder vond ze het helemaal niet erg. Echt super bedankt!
Patrick Makaay
Ben blij dat ik mijn 2 poezen daar heb kunnen behandelen. 1 moest jammer genoeg onder narcose. Maar toen kwam Anneke gewoon naar de dierenarts toe. De andere lukte wel .
Inge G.
Super geholpen Vriendelijk vakkundig en relax Een echte aanrader 👍