Tarieven 2022

Behandelingen

 • Basis trimbehandeling €65,-

  Nagels inspecteren, vacht doorkammen + verwijderen van klitten en vilt. Zie ook de uitleg bij 'Trimbehandeling' hoe dit in zijn werk gaat.

 • Nagels knippen €20,-

  Geen vachtbehandeling. Nagels knippen en inspecteren van 4 poten.

 • Kitten kennismaking ** GRATIS

  Het is verstandig om katten van jongs af aan te laten wennen aan een trimbehandeling. Daarom maken we daar graag tijd voor vrij.

* Het is géén vervanging van een basis trimbehandeling, maar juist om aan materialen & handelingen te wennen. 
Onder voorwaarde dat het kitten niet ouder is dan 6 maanden.

 

Betaling volgt direct na behandeling in de trimsalon.
U kan contactloos pinnen of met gepast contant geld betalen. Er is geen wisselgeld beschikbaar.

Toeslag / meerprijs

 • Vervilte vacht / scheren + €20

  Meerdere plekken vervilt in de vacht.

 • Extreem vervilte vachten + €35

  Extra kosten zijn voor een nieuwe scheerkop van de tondeuse.

 • Verzorgingsset + €20

  Combikam, slickerborstel, microvezeldoek en een handleiding.

 • Vlooien (#) + €20

(#) Bij het zien van een paar vlooien wordt er een kleine toeslag in rekening gebracht. Dit is om materialen extra te ontsmetten. Zit de huid/vacht echter vol met vlooien(poep), dan zal ook de salon gereinigd moeten worden ter voorkoming van kruisbesmetting. Hiervoor wordt dan € 75,- in rekening gebracht. 

Toelichting behandeling

Een basis trimbehandeling duurt gemiddeld 60 minuten. De ene keer is het in drie kwartier klaar en de andere keer neemt het anderhalf uur tijd in beslag. De duur van een behandeling is afhankelijk van 2 zaken. De gemoedstoestand van de kat zelf en de vachtconditie.

Laat de kat alles goed toe en is rustig en flexibel op de trimtafel, dan is dat gunstig. Indien uw kat het erg spannend vindt en/of veel stress laat zien, wordt er een pauze ingelast. De kat mag zich dan vrij rond bewegen in de salon, daar alle deuren vergrendeld zijn. Deze pauze zorgt ervoor dat de behandeling daarna ongedwongen verder kan gaan. Ook de conditie van de vacht bepaalt de duur van de behandeling. Zijn er veel klitten of viltplekken, dan neemt het meer tijd in beslag om deze vakkundig en op een katvriendelijke manier te verwijderen. 

Het beste is om de behandeling kort & krachtig te laten verlopen. Dan ervaart uw kat het minste last en is hij/zij snel geholpen en kan mee naar huis. Maar dat wil niet zeggen dat we gaan haasten, integendeel. Er wordt ruimschoots tijd ingepland per afspraak, (ook in verband met eventuele pauzes) zodat u en uw kat nooit het gevoel krijgen dat er gehaast moet worden. Tevens wordt de salon en materialen grondig gereinigd en ontsmet na elke behandeling, zodat dit schoon en proper is bij de volgende kat. (meerdere katten uit hetzelfde huishouden, die elkaar opvolgen uitgezonderd.)

Mocht Anneke voortijdig stoppen i.v.m. teveel stress/pijn bij de kat, dan volgt er in overleg een 2e behandeling. Extra kosten worden vooraf gemeld.

Er mag 1 eigenaar (volwassene) bij de behandeling blijven. Kinderen niet toegestaan, om geluiden, drukte en daarmee stress te voorkomen.